MICROSOFT Xbox Game Pass 6 mesiacov (S3T-00004) S3T-00004

Kód: GA XBOX S3T-00004AM
Značka: MICROSOFT
€61,20 €51 bez DPH
Na sklade
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia
Získajte 6 mesačný prístup k viac ako 100 titulom pre Xbox One a Xbox 360 na váš Xbox One za jeden nízky mesačný poplatok. Zahrajte si očakávané nové hry v deň ich vydania. Objavte a stiahnite si tituly, ktoré ste si chceli vždy zahrať, alebo sa vráťte k obľúbeným hrám, ktoré by ste si radi znova pripomenuli. Každý mesiac je ponuka Xbox Game Pass obmieňaná o nové tituly, takže budete mať vždy z čoho vyberať. (Digitálny kód)

Detailné informácie

Bezplatné parkovanie
Bezplatné parkovanie
Potrebné nahlásiť ŠPZ vopred.
Profesionálne služby
Profesionálne služby
Inštalácie, servis a poradenstvo.
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie
Doručenie objednávky do 24-48h.

Podrobný popis

Získajte neobmedzený prístup k viac ako 100 titulom pre Xbox za jeden nízky mesačný poplatok. Zahrajte si očakávanej novej hry v deň ich vydania

 

Vyskúšajte pestrú škálu titulov z každého žánru plus predajné trháky a uznávanej hry od malých štúdií. Užite si nové tituly pridávané do katalógu Xbox Game Pass každý mesiac - vždy sa nájde niečo nové k hraniu

 

Ušetrite až 20% na nákupe hier pre Xbox One z existujúceho katalógu Xbox Game Pass plus 10% na akýkoľvek herný prídavok na Xbox One

 

Získajte neobmedzený prístup k viac ako 100 titulom pre Xbox za jeden nízky mesačný poplatok. Zahrajte si očakávané nové hry v deň ich vydania.

 

Objavte a stiahnite si tituly, ktoré ste si chceli vždy zahrať, alebo sa vráťte k obľúbeným hrám, ktoré by ste si radi znova pripomenuli.

Každý mesiac je ponuka Xbox Game Pass obmieňaná o nové tituly, takže budete mať vždy z čoho vyberať.

 

Cez 100 hier. Jeden nízky mesačný poplatok.

Získajte neobmedzený prístup k viac ako 100 titulom pre Xbox za jeden nízky mesačný poplatok. Každý mesiac sú pridávané nové tituly, vždy tak nájdete niečo nové k hraniu.

 

Zahrajte si očakávané nové hry v deň ich vydania a vyskúšajte pestrú škálu titulov od aktuálnych predajných trhákov po uznávanej hry od malých štúdií.

 

Objavujte a sťahujte.

Objavte tituly, ktoré ste si chceli vždy zahrať, alebo sa vráťte k obľúbeným hrám, ktoré by ste si radi znova pripomenuli. Stiahnite si hry priamo na vašu konzolu a pustite sa do online či offline hranie.

 

Zľavy na tituly pre Xbox One.

Hry sú vyberané na základe ich vysokých hodnotenia a zábavnosti. Ak ste si obľúbili nejaký titul pre Xbox One z existujúceho katalógu a chcete ho vlastniť, môžete si ho zaobstarať s až 20% zľavou (plus 10% zľava na akýkoľvek herný prídavok na Xbox One). Každý mesiac je ponuka Xbox Game Pass obmieňaná o nové tituly, takže budete mať vždy z čoho vyberať. Členstvo v tomto programe navyše môžete kedykoľvek zrušiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Príslušenstvo Xbox
Hmotnosť: 0.01 kg
MPN: S3T-00004

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: