ADOBE Acrobat Standard 2020 CZ WIN Full 65310928

Kód: ADOBE ACROBAT STD 2020AM
Značka: ADOBE
€365,28 €304,40 bez DPH
Na sklade do 24 hodín
Môžeme doručiť do:
24.10.2024
Možnosti doručenia
Kancelársky softvér Adobe Acrobat Standard pre 1 užívaťela, 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows 8 alebo novším, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: práca s PDF, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: DVD, vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. nepodporuje MAC.

Detailné informácie

Bezplatné parkovanie
Bezplatné parkovanie
Potrebné nahlásiť ŠPZ vopred.
Profesionálne služby
Profesionálne služby
Inštalácie, servis a poradenstvo.
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie
Doručenie objednávky do 24-48h.

Podrobný popis

Formát PDF je využívaný pri spracovaní dokumentov na každom pracovisku aj v každej domácnosti. Acrobat DC je úplne nové, fantasticky inovované PDFkové riešenie pre stolné počítače. Acrobat DC zahŕňa aj mobilnú aplikáciu. Vďaka tomu môžete vyplňovať, tvoriť aj podpisovať PDF kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. So službou Document cloud navyše budete disponovať ďalšími nástrojmi pre spracovanie dokumentov, ktoré môžete využiť kdekoľvek, kde máte pripojenie na internet. Nie je problémom rozvíjať strategický dokument v kancelárii, dokončiť ho vo vlaku a poslať na schválenie v pohodlí, z vlastnej obývačky.

 

-         Bezproblémová tvorba a export súborov PDF

-         Priame úpravy textov a obrázkov

-         Prepracované používateľské rozhranie a nástroje s podporou dotykového ovládania

-         Elektronické podpisovanie dokumentov

-         Štandardná edícia má obmedzené možnosti pri úprave dokumentov (chýba náročnejšia funkcia typu - overovanie ISO alebo pridávanie zvuku, videa a interaktívnych objektov)

 

Jednoduchá práca so súbormi PDF

Úprava a tvorba PDFkových súborov sa stáva otázkou okamihu. Súčasťou Acrobatu DC je aj služba eSign. Táto služba umožňuje jednoduché podpísanie dokumentov, a to dotykovým zariadením, prstom alebo pomocou pár kliknutí. Celá aplikácia Acrobat DC disponuje skvelým dizajnom a jej ovládanie je veľmi intuitívne. Táto licencia povoľuje dve inštalácie, za predpokladu, že nepobežia súčasne.

Dodatočné parametre

Kategória: Grafika, Multimédia
Záruka: 6
Hmotnosť: 0.1 kg
MPN: 65310928

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: