ADOBE Acrobat Pro 2020 CZ MP (WIN+MAC) Full 65310803

Kód: ADOBE ACROBAT PRO 2020AM
Značka: ADOBE
€553,36 €461,13 bez DPH
Na sklade do 24 hodín
Môžeme doručiť do:
23.10.2024
Možnosti doručenia
Kancelársky softvér Adobe Acrobat Professional pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: práca s PDF, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC

Detailné informácie

Bezplatné parkovanie
Bezplatné parkovanie
Potrebné nahlásiť ŠPZ vopred.
Profesionálne služby
Profesionálne služby
Inštalácie, servis a poradenstvo.
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie
Doručenie objednávky do 24-48h.

Podrobný popis

Formát PDF je využívaný pri spracovaní dokumentov na každom pracovisku aj v každej domácnosti. Acrobat DC je úplne nové, fantasticky inovované PDF riešenie pre stolné počítače. Acrobat DC zahŕňa aj mobilnú aplikáciu. Vďaka tomu môžete vyplňovať, tvoriť aj podpisovať PDF kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení. So službou Document cloud navyše budete disponovať ďalšími nástrojmi pre spracovanie dokumentov, ktoré môžete využiť kdekoľvek, kde máte pripojenie k internetu. Nie je problémom rozvíjať strategický dokument v kancelárii, dokončiť ho vo vlaku a poslať na schválenie z pohodlia vašej obývačky.

 

-         Bezproblémová tvorba a export súborov PDF

-         Priame úpravy textu a obrázkov

-         Prepracované užívateľské rozhranie a nástroje s podporou dotykového ovládania

-         Elektronické podpisovanie dokumentov

-         Štandardizácia úloh s PDF súbormi pomocou Akcií

-         Tvorba súborov PDF zodpovedajúcich štandardom ISO

-         Výnimočne funkčná

 

S Acrobat DC Pro bude úprava a tvorba PDF súborov hračkou. Acrobat DC Pro umožňuje inteligentný prevod fotografií do PDF. Špeciálny softvér umožňuje použitie písiem, ktoré zodpovedajú originálnemu textu. Súčasťou Acrobat DC je aj služba eSign. Táto služba umožňuje jednoduché podpísanie dokumentov, a to dotykovým zariadením, prstom alebo pomocou pár kliknutí. Skvele optimalizovaný a pokročilý softvér zabezpečuje šetrenie farby pri tlači PDF dokumentov. Celá aplikácia Acrobat DC disponuje skvelým dizajnom a jej ovládanie je veľmi intuitívne. Táto licencia povoľuje dve inštalácie za predpokladu, že nepobežia súčasne.

Dodatočné parametre

Kategória: Grafika, Multimédia
Záruka: 6
Hmotnosť: 0.1 kg
MPN: 65310803

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: